Tiplijn: 06-19541384

Drie mannen uit Dordrecht aangehouden na woninginbraak

0

HARMELEN / DORDRECHT – In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 januari heeft de politie drie verdachten aangehouden, nadat zij vermoedelijk gereedschap hadden gestolen uit een woning.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding over een woninginbraak op de Uitweg. Een getuige had glasgerinkel gehoord en zag een persoon met gereedschap in zijn handen heen en weer lopen bij de woning. Daarna stopte een busje ter hoogte van de woning en reed na enkele seconden weer weg. Agenten keken uit naar het busje en zagen die rijden op de Noordergaard in de richting van de Dorpsstraat. Zij gingen er achteraan en konden het busje op de Leidsestraat tot stilstand brengen, waarna 3 mannen, 19, 21 en 44 jaar, allen uit Dordrecht, zijn aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer