Tiplijn: 06-19541384

Gebroken kaak na frontale botsing in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 16-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland en een 17-jarige jongen uit Alblasserdam zijn vrijdag 19 december op elkaar gefietst. Dit gebeurde in de stromende regen langs de Haven, ter hoogte van Landvast in Alblasserdam. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De twee fietsers bleken lichtgewond te zijn geraakt.

De Alblasserdammer kon zijn weg op zijn eigen fiets vervolgen. Het meisje, dat een aantal kneuzingen opliep, is door familie opgehaald. Haar fiets liep flinke schade aan het voorwiel op.

Het ongeval gebeurde doordat het meisje, dat samen met medescholieren fietste, af wilde slaan naar het cultureel centrum. Zij zag daarbij de tegemoetkomende fietser over het hoofd, waarna een frontale botsing volgde.

Later op de dag bleek dat de 17-jarige jongen zijn kaak heeft gebroken. Hij wordt vandaag nog in het ziekenhuis geopereerd.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_0731 [Desktop Resolutie] IMG_0745 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer