Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar inbreker op daken van woningen Dordrecht

0

DORDRECHT – Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 december gezocht naar een inbreker in de Dordtse Paul Krugerstraat. Omstreeks 00.30 uur maakten buurtbewoners van een leegstaand pand aan de Martinus Steynstraat melding van een mogelijke inbraak. Toen de politie arriveerde ging de inbreker er over de daken vandoor naar de Paul Krugerstraat. Meerdere agenten omsingelden het woningenblok en gingen met een politiehond op zoek naar de verdachte. Met behulp van de hoogwerker van de Dordtse brandweer werden niet veel later de daken van de woningen in het blokje afgezocht, maar de inbreker bleek ontsnapt. Een klein uurtje na het ontdekken van de verdachte werd de zoektocht naar hem gestaakt.

Foto: Andrew Flohr

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer