Tiplijn: 06-19541384

Jongens met pistool en messen aangehouden in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 11 december een 17-jarige jongen uit Alblasserdam aangehouden, omdat hij in het bezit was van een pistool. Daarnaast werd een 18-jarige Damdorper gearresteerd, omdat hij twee messen op zak had. De aanhoudingen vonden plaats bij de ingang van winkelcentrum Makado, aan de kant van de Zeilmakerstraat. De politie kreeg aan het begin van de avond een tip dat er iemand met een pistool in zijn handen zou staan.

Toen de agenten, met kogelwerende vesten aan, ter plaatse kwamen, wisten zij een groepje jongeren staande te houden. Bij het fouilleren werden de wapens ontdekt. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een echt vuurwapen. Beide Damdorpers zijn direct aangehouden en meegenomen naar het bureau.

De personen die in beeld zijn op onderstaande foto’s zijn géén verdachten.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_0130 [Desktop Resolutie] IMG_0181 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer