Tiplijn: 06-19541384

Ontploffing bij tankterminal Van der Lee in Dordrecht

0

DORDRECHT – Dinsdagmorgen kort voor 10.00 uur is er een ontploffing ontstaan bij Tankterminal van der Lee, aan de Donker Duyvisweg in Dordrecht. De ontploffing ontstond volgens een woordvoerder van de brandweer door een reactie van water met pek-vloeistof. Hierdoor ontstond een steekvlam. Volgens de brandweer gaf dit dezelfde reactie als water in een pan met vet.

De brandweer ging met spoed naar de Donker Duyvisweg voor een nacontrole. De brand was toen al uit. Bij de ontploffing zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Wel kan in de omgeving van het bedrijf een teerlucht geroken worden, maar deze is niet schadelijk voor de gezondheid. Er raakte niemand gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer