Tiplijn: 06-19541384

Nog drie verdachten ramkraak Oud-Beijerland opgepakt

0

OUD-BEIJERLAND – In het onderzoek naar de ramkraak op een kledingwinkel in Oud-Beijerland zijn op 27 november nog eens drie verdachten aangehouden. Het gaat om een 19-jarige Rotterdammer, een 27-jarige plaatsgenoot en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De mannen zijn overgebracht naar een politiebureau waar ze in verzekering zijn gesteld en worden verhoord.

Op 19 november werd al een 19-jarige Rotterdammer aangehouden. De ramkraak vond op 9 september rond 02.30 uur plaats. De auto waarmee de daders de pui van de winkel ramden, werd daarna in de brand gestoken. De brandweer had de brand snel onder controle en er raakte niemand gewond. De politie startte direct een onderzoek dat met de aanhouding van in totaal vier verdachten nog niet gereed is en volop wordt voortgezet.

Foto: @fred08a

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer