Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt in brand na ramkraak Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – De politie doet onderzoek naar een ramkraak op een kledingwinkel in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 september aan de Oost Voorstraat in Oud-Beijerland.

Rond 02.30 uur kreeg de politie een melding van een inbraakalarm. Gealarmeerde agenten zijn er direct naar toe gegaan. Toen zij bij het pand kwamen bleek het te gaan om een ramkraak. De auto waarmee de daders de pui hebben geramd, is daarna in de brand gestoken. De brandweer had de brand snel onder controle. Er is niemand gewond geraakt. Uit onderzoek is gebleken dat er dure kleding is buitgemaakt. De verdachten zouden zijn gevlucht op scooters. Met diverse agenten en de politieheli is naar hen gezocht. Korte tijd later werd in Barendrecht een melding gemaakt van voorbij rijdende gemaskerde mannen op scooters welke grote tassen bij zich hadden. Echter helaas werden zij niet meer aangetroffen.

Informatie?

Heeft u iets gezien rond tussen 2.30 uur en 3.00 uur in de omgeving van de Oost Voorstraat in Oud-Beijrland? Of heeft u informatie over de twee scooters met gemaskeerde mannen in de omgeving van Barendrecht? Bel dan de politie op 0900-8844 of 0800-7000 voor Misdaad Anoniem.

Foto’s: @fred08a

01 02 03 04 05

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer