Tiplijn: 06-19541384

Bromfiets vernield door vuurwerk in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Brandweer en politie zijn maandagavond met spoed naar de Geulstraat in Sliedrecht gegaan. Daar kwam tegen 19.00 uur rook uit een garagebox. Omwonenden hadden kort daarvoor ook een knal gehoord.

Reden voor de hulpdiensten om een onderzoek in te stellen. Al snel bleek de rook afkomstig te zijn geweest van het ontploffen van vuurwerk. Onbekenden hadden geprobeerd een scooter te vernielen met een vuurwerkbom. De schade aan de scooter leek relatief mee te vallen.

Bewakingscamera
Vooralsnog is het onbekend wie het vuurwerk heeft afgestoken. Wel hangt er bij de garageboxen een bewakingscamera, waardoor de verdachten zeer waarschijnlijk op beeld staan. De politie stelt een onderzoek in om de dader of daders alsnog te achterhalen.

Foto’s: Stefan van Aarle

IMG_3297 IMG_3296 IMG_3295 IMG_3294 IMG_3293

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer