Tiplijn: 06-19541384

Gestolen aanhanger in kanaal bij Meerkerk

1

MEERKERK – Hulpdiensten zijn zondagmorgen uitgerukt vanwege een mogelijke auto te water langs de Grote Kanaaldijk bij Meerkerk. Voorbijgangers zagen nog net een klein stukje voertuig boven water steken. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en begon een grote zoektocht. Uit voorzorg werden ook de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen.

Aanhangwagen
Duikers van de brandweer zijn het kanaal in gegaan en daaruit bleek al snel dat er in ieder geval een aanhanger in het kanaal terecht was gekomen. Deze aanhanger is door een bergingsbedrijf uit het water gehaald.

Omdat het onbekend was waar het trekkend voertuig was gebleven ging de zoektocht naar een mogelijke auto vervolgens verder. Na bijna een uur zoeken bleek er geen auto in het kanaal te zijn beland.

Gestolen
De politie heeft inmiddels contact gehad met de eigenaar van de aanhanger en die heeft verklaard dat zijn aanhanger kort daarvoor gestolen zou zijn. De aanhanger is dus zeer waarschijnlijk met opzet in het kanaal geplaatst. Er raakte niemand gewond.

Foto’s: Etienne Hessels en Max Liet

DSC05470 DSC05471 DSC05481 DSC05531 DSC05532 DSC05563 DSC05584

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Martin Sirotek on

    the trailer was not stolen. Frank S. just did not put it good way on his Iveco, he of course doesnt use safety ketting too, so he lost it after few hundred metres when he left his silly farmer in meerkerk. and he found out that he lost it after 45 minutes driving to his unlegal company in capelle aan den ijssel. he did not look all this time in his mirrors. unbelieveable but true, i was first person who he phoned when this happened. so when u see on the road iveco with branches be very carefull because next time dont have to finish so lucky. people like this cannot be on the road. they are not dangerous for themselves but for all the normal people around. i said to police so many thinks about this very strange man but they dont care..so be carefull because he is still every day on the road.MS

Reageer