Tiplijn: 06-19541384

Man dreigt met mes tijdens ruzie in rijdende trein bij Dordrecht

0

DORDRECHT – Een ruzie in de trein van Breda naar Amsterdam is vrijdagmiddag uit de hand gelopen toen een man een mes trok. De ruzie tussen enkele toeristen en een man ontstond door nog onbekende reden vlak voor station Dordrecht. ”Bij de ruzie is uiteindelijk niemand gewond geraakt”, aldus een politievoorlichter.

De trein stopte op station Dordrecht Centraal, waar de man die het mes trok door politieagenten is aangehouden. De toeristen besloten geen aangifte tegen de man te doen. Wel zal de man worden vervolgd voor verboden wapenbezit. Zijn mes is in beslag genomen.

Foto’s: Andrew Flohr

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender (3)  IMG_3022
IMG_3017IMG_3023

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer