Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw woningoverval in Hendrik-Ido Ambacht

3

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een woning aan De Spiegel in Hendrik-Ido Ambacht is dinsdagmorgen overvallen door twee gewapende mannen. De overvallers drongen rond 11.10 uur de woning binnen, waarna ze de bewoonster overmeesterden en er met nog onbekende buit vandoor gingen. Het slachtoffer raakte niet gewond. De recherche is samen met een forensisch onderzoeksteam een onderzoek gestart.

Signalement
De overvallers waren twee negroïde mannen, allebei tussen de 20 en 30 jaar, rond de 1.70 meter lang en ze droegen beiden een blauwe werkjas met gele reflecterende strepen. Ze zijn in een onbekende richting weggerend. De politie is nog altijd op zoek naar hen. Heeft u tips? Bel dan 0900-844 of anoniem naar 0800-7000.

Tweede overval
Vorige week werd ook al een woning in Hendrik-Ido Ambacht overvallen. Toen werd de bewoner bedreigd met een vuurwapen door twee mannen. Of deze overvallen verband met elkaar hebben wordt nog onderzocht.

FullSizeRender (1)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. J.F. van Straten on

    Volgens mij liepen die gisteren hier ook op de Ring (Krommeweg) Signalement komt wel overeen met de gegevens die zijn door geseind alleen zij hadden andere kleding aan Ik heb heb ze een poosje in de gaten gehouden maar deden hier niets

  2. Gisterenavond hadden wij iemand aan de deur die ons iets wilde aansmeren over veiligheid etc. Ik vertrouw de boel nu helemaal niet meer. Weet iemand iets van dat de gemeente samenwerkt met uwhuisveilig en daar mensen voor rondstuurt om over veiligheid te praten en alarmsystemen? Ik baal ervan dat ik de persoon een kans gegeven heb. Wilde ons voor 40 euro per maand een contract aanbieden. Vaag allemaal in combinatie met de overvallen op t dorp.

  3. Linda, dat waren geen ‘verkeerde’ personen, gewoon mensen die op pad gestuurd zijn om hun beveiligingssysteem aan de man te brengen. Zij werken o.a. samen met Securitas, een alom bekend (wereldwijd) bedrijf in huis/objectbeveiliging.

Reageer