Tiplijn: 06-19541384

Man overvalt verkleed als postbezorger woning in Hendrik-Ido-Ambacht

4

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een man verkleed als postbezorger overviel woensdagavond 8 oktober de bewoners van een woning aan de Baars in Hendrik-Ido-Ambacht. Dankzij doortastend optreden van de bewoner van het huis vluchtten de overvaller, die een TNT uniform droeg, en zijn mededader die even verderop stond weg zonder buit.

Rond 21.00 uur belde een man, gekleed in TNT uniform, aan bij de woning. Toen de bewoner de deur opende werd hem niet alleen een pakket aangeboden maar kreeg hij ook een vuurwapen op zich gericht. De man wist de overval te beëindigen en de overvallers vluchtten weg. De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek. Een man in TNT uniform werd niet aangetroffen, wel werd in de omgeving een man aangehouden die zich opvallend gedroeg. Onderzoek moet uitwijzen of hij iets met de overval te maken heeft.

IMG_7258 IMG_7248-2 IMG_7245 IMG_7240

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

Reageer