Tiplijn: 06-19541384

Verwarde eigenaar van brandende speedboot in Gorinchem aangehouden

0

GORINCHEM – De politie heeft maandagmorgen de eigenaar van een speedboot aangehouden nadat op zijn boot brand was ontstaan. De Gorinchemse brandweer werd omstreeks 10.30 uur opgeroepen voor brand op de speedboot, die in het water aan het Merwedekanaal lag. Agenten zagen een man wegrennen richting de A15 en hielden hem aan.

Verward
De politieagenten gingen in gesprek met de speedbooteigenaar, die een verwarde indruk maakte. “Uit dit gesprek bleek er strafrechtelijk weinig aan de hand te zijn,” vertelt een politievoorlichter. Voor de politie was de zaak daarmee afgerond, de man werd weer vrijgelaten. Wel hebben de agenten hem geadviseerd om zich te melden bij de hulpverlening.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer