Tiplijn: 06-19541384

Wie kent deze in Dordrecht aangetroffen onbekende vrouw? (update)

0

DORDRECHT – Op 4 oktober 2014 werd er in Dordrecht een vrouw aangetroffen van wie de identiteit tot op heden niet kon worden vastgesteld. Ze geeft aan Jane Doe 755 te heten, geboren te zijn op 1-1-1900 en van planet Earth te komen. De vrouw spreekt alleen Engels, maar het vermoeden bestaat dat ze mogelijk uit een van de Scandinavische landen komt, mogelijk Denemarken. Ze is ongeveer 50 jaar oud, heeft bruine ogen en blond/rossig haar. Hebt u informatie over deze vrouw? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Update: De identiteit van de vrouw is inmiddels bekend bij de politie. De vrouw blijkt uit Denemarken te komen. Dit is bevestigd door de Deense autoriteiten.

onbekende-vrouw-dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer