Tiplijn: 06-19541384

Brandweer schiet te hulp bij zoektocht naar inbrekers in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een zoektocht naar mogelijke inbrekers, bij een flat aan het Suze-Groeneweg Erf in Dordrecht, moest in de nacht van zaterdag op zondag de brandweer te hulp schieten. Agenten zochten rond 01.00 uur ‘s nachts in de omgeving van de flat naar de mogelijke inbrekers. Omdat ook het dak van de flat gecontroleerd moest worden, werd de hulp van de hoogwerker gevraagd.

Politieagenten zijn met de hoogwerker van de brandweer omhoog gegaan, om zo het dak van het gebouw te kunnen bekijken. Na een flinke zoektocht zijn er echter geen verdachten gevonden. Er is dan ook niemand aangehouden. Of er daadwerkelijk is ingebroken is onbekend.

Foto’s: Nathan Biemond

DSC_0049 DSC_0050 DSC_0052 DSC_0056 DSC_0060 DSC_0063

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer