Tiplijn: 06-19541384

Schilder zwaargewond na val van steiger in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een schilder is dinsdag zwaargewond geraakt nadat hij van een steiger afviel in Sliedrecht. De man viel net na het middaguur door nog onbekende oorzaak van zo’n 6 meter hoogte naar beneden. De man raakte door de val buiten bewustzijn.

De man was bezig met schilderwerkzaamheden bij een schoenenzaak aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. Hij kwam na zijn val in het gras terecht.

Traumahelikopter
Vanwege de ernst van het ongeval werd ook het mobiel medisch team ingevlogen met de traumahelikopter. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts overgebracht naar het Albert Schweizer ziekenhuis in Dordrecht voor verdere behandeling. Over zijn toestand is nog niets bekend. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer