Tiplijn: 06-19541384

Vrouw zwaargewond na aanrijding met motorrijder in Boven-Hardinxveld

2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 26-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam is vrijdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een motorrijder. Het ongeval gebeurde rond 23.15 uur op de Rivierdijk ter hoogte van Boven-Hardinxveld. De vrouw liep over de Rivierdijk en wilde net gaan instappen in haar auto. De 34-jarige motorrijder uit Hardinxveld zag haar over het hoofd, waarna de vrouw zwaargewond op het wegdek terecht kwam.

Ter assistentie kwam ook de traumahelikopter met daarin het mobiel medisch team ter plaatse. Zij hebben, samen met het ambulancepersoneel, ter plaatse eerste hulp verleend aan de Hardinxveldse. Het slachtoffer is daarna zwaargewond, met meerdere botbreuken en een zware hersenschudding, overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De motorrijder raakte niet gewond en is aangehouden voor het rijden onder invloed.

Foto’s: Sonny Lasschuit

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA IMG_2829KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer