Tiplijn: 06-19541384

Agressieve man aangehouden op spoedeisende hulp Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is gisteravond bij de spoedeisende hulp van het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht aangehouden omdat hij agressief reageerde naar verpleegkundigen. Een ambulance werd donderdagavond om medische redenen naar zijn woning aan het Heelalpad in Dordrecht gestuurd. Daar reageerde de man al agressief richting de ambulancemedewerkers, waarop er met spoed politie kwam om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Uiteindelijk kon de man overgebracht worden naar de spoedeisende hulp van het Dordtse ziekenhuis. Daar werd de man wederom agressief, waarop hij door de politie is aangehouden.

Foto’s: Glenn Nannings

FullSizeRender (2) FullSizeRender (3) FullSizeRender

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer