Tiplijn: 06-19541384

Auto rijdt door schuur in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 38-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is donderdagavond 18 september met haar auto tegen een stenen schuur gereden. Dit gebeurde rond 18.40 uur achter de woningen aan de Jaap de Jongstraat in Nieuw-Lekkerland. De schuur raakte zwaar beschadigd. De bestuurster en haar dochtertje, die ook in de auto zat, bleven ongedeerd.

De vrouw wilde parkeren op de parkeerplaats aan de Jan Bleijsenstraat, achter haar woning. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. De automobiliste vermoedt dat er sprake was van een technische storing. Ze vertelde de politie dat haar auto al bijna stilstond en toen opeens weer ging rijden. De auto reed het trottoir op en vervolgens de schuur van haar buren in. De politie heeft bij de bestuurster nog een blaastest afgenomen, maar daaruit bleek dat zij niet had gedronken.

De brandweer kwam ter plaatse om de muren van de schuur te stutten. Nadat de auto uit de schuur was getrokken heeft een bouwbedrijf verder zorg gedragen voor de instabiele schuur.

Foto’s: Niels van Loon en Willem de Wolf. Video: Jeffrey Reit.

DSCF7100 DSCF7110 SONY DSC DSCF7127 DSCF7144 DSCF7180 SONY DSC DSCF7183 SONY DSC DSCF7197 DSCF7226 DSCF7230

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer