Tiplijn: 06-19541384

Zeker 150 auto’s betrokken bij kettingbotsingen A58 Zeeland; 2 doden

0

GOES – Door zeer dichte mist zijn er op de A58 in Zeeland dinsdagmorgen zeker 150 auto’s betrokken geraakt bij meerdere kettingsbotsingen. Hierbij zijn tenminste 2 doden gevallen. Volgens de veiligheidsregio Zeeland zijn hierbij ook enkele tientallen gewonden gevallen. Over de ernst van de verwondingen kon de veiligheidsregio nog niks zeggen.

Ambulance’s
Vanwege de grote ravage is opgeschaald naar GRIP 4. Hierdoor is ook het ‘ambulancebijstandsplan’ in werking getreden. Meer dan 40 ambulance’s werden opgeroepen, waaronder ambulance’s uit Dordrecht, Papendrecht en Klaaswaal.

A58
De snelweg A58, ter hoogte van Goes, zal waarschijnlijk nog de hele dag in beide richtingen afgesloten blijven.

Foto’s: Twitter @Boontjes & @ArnoudKnegt

Bxo1zUvCMAAB6eF Bxo4zdUIEAAVMPH Bxo9VSsCIAAL5He

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer