Tiplijn: 06-19541384

Motorfiets breekt doormidden tijdens crash

5

PAPENDRECHT – Op de Pontonniersweg in Papendrecht is zondagmiddag een motorrijder uit de bocht gevlogen. Het ongeval gebeurde  tegen 14.30 uur door nog onbekende oorzaak. De motor vloog over een fietspad tegen een boom, waarna de motorfiets doormidden brak. De bestuurder vloog van de motor af en kwam terecht in een grasveld. Hij is behandeld door ambulancepersoneel en vervolgens, met onbekende verwondingen, overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Alex van Vuuren

foto 1 (2) foto 2 (2) foto 3 (2) foto 4 (2) foto 5 (1)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Na wat ik heb gehoord kan het ook zo zijn dat er iemand zijn hondje aan het uitlaten was en die hem niet netjes op de stoep kon houden. Wat een mafketel daar valt niet tegen aan te remmen.

 2. Het is een mooie weg de Pontonniersweg om even je gas open te gooien.
  Alleen het probleem bij een yamah R1 is dat je dan gelijk met een wheelie over die weg scheurt.
  En ja als je dan te laat neer komt met laat ik zeggen minimaal 100 (want dat is alleen nog maar de eerste versnelling bij deze motor) ofzo ja dan is het niet meer aan te remmen.(zeker als je de rem spoor ziet op de foto dan is er echt te laat ingrepen)
  Maar iedereen weet dat die weg/bocht veraardelijk is(ligt ook vaak zand in). 99 van de 100x gaat het goed en nu dus even niet.
  Tevens is het inderdaad zo dat er zat mensen zijn die hun hond uitlaten aan die weg en dat het geluk is dat er niemand anders is geschept. gelukkig want dat was helemaal niet meer te overzien natuurlijk.
  Ik hoop wel dat de jonge er goed vanaf komt. ook al is het zijn eigen schuld.
  Misschien pakt hij de volgende keer wel een mooie N weg ergens buiten de bebouwdekom om even te racen.

 3. Misschien trok hij ze gas niet eens open maar bleef ze gas hangen. Er kunnen talloze redenen zijn dat hij uit de bocht vloog. Ookal sluit ik niet uit dat hij te hard heeft gereden, vind ik niet dat je al een oordeel mag hebben..

 4. Hoor net van mijn vader dat hij alleen last heeft van zijn schouderbladen.
  Veel mensen zeggen dat hij te hard rijd + wheelies maakt !! Hij is ons ook zo voorbij gereden !! Hij is er goed vanaf gekomen ik hoop echter dat hij zijn les geleerd heeft en normaal gaat rijden ! Hij droeg overigens geen beschermkleding hij heeft 2 engeltjes die op hem letten en het is maar goed dat er niemand liep met zijn hond of kind

Reageer