Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijdsters aangehouden in Dordt na vlucht voor politie

0

DORDRECHT – Een 18-jarige vrouw uit Alblasserdam en haar 17-jarige vriendin uit Nieuw-Lekkerland zijn zaterdagavond in Dordrecht na een achtervolging door de politie aangehouden. De meiden reden zonder helm op een scooter. Het viel de politie op dat de scooter geen kenteken leek te hebben.  Toen agenten dit wilden controleren ging het tweetal er direct vandoor. In een park bij de Oranjelaan in Dordt kon de bestuurster, die zich onder de struiken had verstopt, worden aangehouden. De Nieuw-Lekkerlandse bijrijdster ging er te voet vandoor, klom over een hek en wist via een achtertuin even te ontkomen.

Na een zoektocht werd deze tiener alsnog aangetroffen bij de Sint Jorisbrug. De 17-jarige bleek alcohol bij zich te hebben, terwijl dat op haar leeftijd niet is toegestaan. Beide dames werden meegenomen naar het politiebureau. De scooter, waarvan het kenteken bewust werd afgeschermd met een tas, werd door de politie meegenomen. De Alblasserdamse en Lekkerlandse kregen meerdere bekeuringen.

IMG_6229 (Medium) IMG_6231 (Medium) IMG_6232 (Medium) IMG_6235 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer