Tiplijn: 06-19541384

Winkeldief na achtervolging aangehouden in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een man uit Rotterdam is vrijdagmiddag 15 augustus 2014 in Alblasserdam aangehouden door de politie voor het stelen van babyvoeding. De dertiger vertoonde bij de kassa van Albert Heijn in het Makado verdacht gedrag. De manager sprak de man aan en gaf hem de keuze om de vier bussen babyvoeding die hij had weggestopt af te rekenen of terug te leggen. Hierop rende de man weg. Het winkelpersoneel ging achter hem aan en belde de politie.

Na een achtervolging via het Cortgene en de Blokweerweg kon de man, die agressief gedrag vertoonde, uiteindelijk op de Van Eesterensingel ter hoogte van het tankstation worden aangehouden. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau in Dordrecht voor verder onderzoek.

De politie complimenteert via Twitter het winkelpersoneel van Albert Heijn:  “Winkelpersoneel had de achtervolging ingezet! Goed gewerkt!,” schrijft de Papendrechtse wijkagent Patricia Hagenaar. Tekst: Peter Stam.

politie-aanhouding-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer