Tiplijn: 06-19541384

Man zwaait met mes in de Berkstraat Leerdam

0

Zaterdagavond 9 augustus kreeg de politie om 22.20 uur een telefoontje dat er een vechtpartij plaatsvond in de Berkstraat. Een man zou geprobeerd hebben anderen met een mes te verwonden. Hij zou op zijn beurt geslagen zijn met honkbalknuppels.

De agenten die arriveerden zagen een groep van ongeveer 50 personen op straat staan. De agenten werden meteen door hen aangesproken met het verhaal dat een man geprobeerd zou hebben twee jongeren met een mes te verwonden. Op dat moment loopt de desbetreffende man een woning uit. Gezien de agressieve reactie van de mensen op straat hebben agenten hem direct geboeid en achterin de auto gestopt, dit mede voor de veiligheid van de verdachte. Het betreft een 29-jarige man uit Boxtel. Nadat andere politie-eenheden ter plaatse waren werd er snel gestart met het opnemen van getuigenverklaringen en aangiften.

Bij het incident vielen geen gewonden. De politie heeft ter plaatse een zoektocht ingesteld naar het mes in de woning, maar niks aangetroffen. De aanleiding voor de vechtpartij is vooralsnog niet bekend.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer