Tiplijn: 06-19541384

Gaslek door slijpwerkzaamheden in woning in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In een woning, boven het Mondzorgcentrum op de Dam in Alblasserdam is maandag 14 juli 2014 een gaslek ontstaan. Dit gebeurde tijdens slijpwerkzaamheden in een douche. De werklieden gingen er, omdat het huis nog niet was aangesloten op het gasnet, vanuit dat zij onbezorgd konden slijpen. Tijdens de werkzaamheden bleek echter dat er nog een gasleiding van de buren door de muur liep. De brandweer werd gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Omdat de hoofdafsluiter van de gasleiding in een ander deel van het pand zat, werd een deur met een koevoet opengebroken. Hierna kon de leiding worden afgesloten en gingen medewerkers van energiebedrijf Joulz aan de slag om het lek te dichten.

IMG_5859 (Medium) IMG_5864 (Medium) IMG_5871 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer