Tiplijn: 06-19541384

Steekvlam uit kettingzaag; brandweer voorkomt erger

0

NOORDELOOS – In een schuur aan de Botersloot in Noordeloos heeft maandagmiddag een kettingzaag in brand gestaan. Bij het starten van de kettingzaag, rond 15.20 uur, ontstond door nog onbekende oorzaak een steekvlam. ”Ook liep er vloeistof, waarschijnlijk brandstof, uit de kettingzaag de schuur in. Dit stond ook in brand”, aldus de bewoner van het pand.

Vanwege uitbreidingsgevaar schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’, zodat er een tweede blusvoertuig werd opgeroepen. Deze bleek achteraf niet nodig. De brand werd geblust door brandweermannen van de post Hoornaar/Noordeloos. De schuur liep als gevolg van de brand geen verdere schade op. Wel kan de kettingzaag als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Nathan Biemond & Etienne Hessels

DSC_0439 DSC_0443 DSC_0453 DSC_0462 SONY DSC SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer