Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt verdachte aan in zedenzaak Hardinxveld-Giessendam

0

Hardinxveld-Giessendam – De politie heeft op 20 juni een 14-jarige jongen aangehouden in het onderzoek naar een zedenmisdrijf dat op 11 juni in Hardinxveld-Giessendam plaatsvond.

Op deze woensdagmiddag waren een jong meisje en jongetje in het Westpark met een bal aan het spelen.

Tussen 14.00 en 16.00 uur werd het meisje aangesproken door een jongeman die het meisje in het struikgewas dwong tot het verrichten van onzedelijke handelingen. Hierna fietste de jongen in onbekende richting weg. Nadat het incident bij de politie gemeld was, startte deze een onderzoek. De aangifte werd opgenomen en de kinderen werden gehoord. Er werd forensisch onderzoek verricht en er werd een buurtonderzoek gehouden.

Het onderzoek leidde naar de identiteit van de verdachte die op 20 juni buiten Hardinxveld werd aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht waar hij in verzekering is gesteld en wordt verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer