Tiplijn: 06-19541384

Vijf winkeldieven aangehouden na achtervolging in Dordrecht

0

DORDRECHT – Dinsdagmiddag hielden politiemensen rond 13.00 uur vijf verdachten aan voor winkeldiefstal in een kledingzaak aan de Bagijnhof in Dordrecht.

De agenten kregen een melding dat er een winkeldiefstal had plaatsgevonden. Er werden signalementen van de daders, een man en een vrouw, verspreid. De vrouw werd al snel gezien op de Sarisgang en korte tijd later werd de man gezien op het Statenplein. De agenten volgden de twee en al snel bleek er een derde persoon bij het tweetal te horen.

Het groepje van drie liep naar een auto waar ook nog twee personen in zaten. De auto werd korte tijd gevolgd en klem gereden op de Korte Kolfstraat. Twee van de vijf personen droegen geprepareerde tassen bij zich en in de kofferbak werden kledingstukken aangetroffen met de kaartjes en alarmlabels er nog aan. De vijf, twee mannen en drie vrouwen in de leeftijd van 19 tot 29 jaar, zijn aangehouden. Beelden waarop een diefstal te zien is zijn veiliggesteld en de kleding is in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer