Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt met fiets in fietshouder en raakt gewond

0

ALBLASSERDAM – Een jongeman uit Papendrecht is in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 juni met zijn fiets in een fietshouder langs de Oude Torenweg in Alblasserdam gefietst. De man reed over het fietspad richting Papendrecht en reed rond 00.20 uur in de beugel. Hij werd hierdoor gelanceerd en kwam een stuk verderop op het asfalt terecht. De fietser raakte gewond aan zijn bovenbeen en arm en is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Daar bleken de man een diepe wond in zijn elleboog te hebben, maar verder niet veel te mankeren. Hij is inmiddels weer thuis. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_1033 (Medium) IMG_1038 (Medium) IMG_1047 (Medium) IMG_1068 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer