Tiplijn: 06-19541384

Man ernstig gewond na val van ladder in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een man uit Alblasserdam is zaterdagochtend 7 juni ernstig gewond geraakt, nadat hij in zijn achtertuin in de Pinksterbloemstraat van een ladder viel. Meerdere ambulances en politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Ook de traumahelikopter werd ingezet. De heli landde in een weiland langs de Blokweerweg in Alblasserdam. Daarvandaan bracht de politie de MMT’er naar de ongevalslocatie. De vijftiger is met spoed, per ambulance, overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Tekst: Peter Stam. Foto’s: Niels van Loon en Peter Stam.

IMG_9419 (Medium) IMG_9427 (Medium) IMG_9450 (Medium) IMG_9461 (Medium) ???????? SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer