Tiplijn: 06-19541384

Bus lekt diesel; brandweer strooit korrels

0

ALBLASSERDAM – Een lijnbus van Arriva heeft zaterdag 7 juni 2014 een dieselspoor van enkele tientallen meters veroorzaakt op de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. In de bus klapte door onbekende oorzaak een leiding, waarna de brandstof op straat terecht kwam. De brandweer kwam ter plaatse om het defect te detecteren en korrels te strooien om daarmee gladheid te voorkomen. Een monteur heeft de bus gerepareerd en een reinigingsbedrijf heeft de straat schoongemaakt. De passagiers die in de lijnbus zaten, werden met een andere bus naar hun plaats van bestemming gereden.

IMG_9501 (Medium) IMG_9505 (Medium) IMG_9510 (Medium) IMG_9513 (Medium) IMG_9533 (Medium) IMG_9536 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer