Tiplijn: 06-19541384

Omstander houdt inbreker aan in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 30-jarige Albanees met onbekende woon- of verblijfplaats is op 2 juni in Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. Een getuige zag rond 00.10 uur de man met twee anderen in een woning aan de Breedeweer lopen. De getuige wist dat de bewoners niet thuis waren en belde direct 112. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleken de mannen het huis al uit te zijn.

Twee van de drie verdachten wisten via de daken van de buurhuizen weg te vluchten, maar één van hen werd door een omstander tegengehouden. Hoewel de verdachte zich op allerlei manieren probeerde los te rukken, bleek de omstander vasthoudender. De verdachte kon door een toegesnelde agent met behulp van pepperspray overmeesterd worden.

De andere twee inbrekers wisten per auto te ontsnappen. Ze werden niet meer aangetroffen. De verdachte is ingesloten en wordt verhoord, de politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer