Tiplijn: 06-19541384

Brandweer redt pup uit het water

3

DORDRECHT – De brandweer in Dordrecht heeft donderdagavond een hondenpup uit het water langs de Wantijdijk gered. De pup was te water geraakt en kon niet zelf meer op de kant komen. Toegesnelde brandweerduikers hebben de jonge hond uit het water gehaald.

De hond reageerde vervolgens erg agressief naar de hulpverleners. Twee brandweermannen werden gebeten, maar liepen door hun handschoenen geen letsel op. De pup is meegenomen door medewerkers van de dierenambulance, omdat de eigenaar niet aanwezig was en ook niet direct gevonden kon worden.

Foto’s: Johan van den Dool

Wantijdijk hond te water 15-5-2014 011 Wantijdijk hond te water 15-5-2014 018 Wantijdijk hond te water 15-5-2014 019 Wantijdijk hond te water 15-5-2014 021 Wantijdijk hond te water 15-5-2014 029 Wantijdijk hond te water 15-5-2014 044

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. anne v.d. louw on

  Ik ben zeer dankbaar dat er ook dieren worden gered ipv BIJV. levend laten verbranden, (de bekende inmiddels meer dan 1 miljoen dieren omgekomen in dierenverblijven, wegens economische belangen door de overheid en zijn beleid!!!!!!!!!
  HULDE voor de dierenamulance en de brandweer!!!!!!!

 2. Respect voor de redders , hoop dat de eigenaar inmiddels gevonden is arm beestje
  Hondje bijt uit angst en stress , geen agressie. !

 3. willem db on

  evweneens respect voor de zeer snele hulp van brandweer en dieren ambu.
  net zoals boven hondje bijt uit angst en niet uit agresie
  brandweer hulde aan julie hulp.

Reageer