Tiplijn: 06-19541384

Weer brand in slooppand langs Lekdijk in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – In een slooppand langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland is in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 april opnieuw brand ontstaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het vuurtje te doven. Binnen een uur was de klus geklaard. Precies een week geleden ontstond in hetzelfde pand ook al brand. Toen ging een groot deel van het huis in vlammen op. De woning staat op de lijst om gesloopt te worden in verband met de verbreding van de dijk. Het heeft er alle schijn van dat in beide gevallen sprake is van brandstichting. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_9163 (Medium) IMG_9168 (Medium) IMG_9176 (Medium) IMG_9180 (Medium) IMG_9182 (Medium) IMG_9183 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer