Tiplijn: 06-19541384

Autobrand in garage aan de Bazeldijk

0

HOOGBLOKLAND – De brandweer in Hoogblokland kreeg dinsdagavond even na 21:30 uur een melding dat er brand was uitgebroken in een garage aan de Bazeldijk. Vanwege uitbreidingsgevaar werd er direct opgeschaald naar middelbrand, waarop meerdere brandweerposten werden gealarmeerd.

Omdat post Arkel/Hoogblokland bezig was met de wekelijkse oefenavond waren zij zeer snel op het brandadres. Hierdoor kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de garage.  De inzet van brandweer Hoornaar en Leerdam was dan ook niet meer nodig.

Kort na 22:00 kon de brandweer het sein brandmeester geven. De garage liep forse rook- en waterschade op.

Foto’s: Etiënne Hessels

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer