Tiplijn: 06-19541384

Man (72) van fiets getrokken en zwaargewond; jongens (15 en 17 jaar) opgepakt

1

ZWIJNDRECHT – De politie heeft twee jongens van 15 en 17 jaar uit Zwijndrecht opgepakt. Het tweetal wordt verdacht van een incident in de nacht van zaterdag op zondag 7 juli op Stadsbrug tussen Zwijndrecht en Dordrecht. Vanaf een scooter werd een 72-jarige man uit Zwijndrecht van zijn fiets getrokken. Hij viel met zijn hoofd op het asfalt en raakte bewusteloos. De man is met meerdere verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De mishandeling werd gefilmd. De politie kon na onderzoek dinsdag en woensdag twee jongens aanhouden. Zij worden verhoord.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Een paar dagen voor dit incident werd een bekende van me tijdens het uitlaten van zijn hond bijna aangereden door 2 knaapjes op een scooter, die al lachende en met een middelvinger omhoog hem nog maar net ontweken.

    Hij liet ze grofgebekt weten dat hij daar niet van gediend was, waarop ze aanstalten maakten om weer om keren, maar uiteindelijk liep dit met een sisser af.

    Maar toen dit nieuws naar buiten kwam kreeg hij er gelijk een nare smaak van in zijn mond… als ik zijn verhaal zo hoor zou het me niets verbazen dat het dezelfde twee knapen waren.

Reageer