Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor lekkage in koelsysteem Lidl Alblasserdam; winkel enige tijd dicht

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is maandagochtend 8 juli 2024 rond 06.00 uur uitgerukt voor een melding van een brandgerucht in de Lidl-supermarkt aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Veertig minuten later werd ook een adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) opgeroepen om metingen te verrichten. Er bleek een lekkage te zijn in een koelsysteem in de winkel. De AGS heeft in de winkel diverse metingen verricht. Hierdoor kon de supermarkt uiteindelijk later open dan gepland. Er is een monteur ter plaatse gekomen om het lek te dichten. Nadat het gevaar geweken was, kon de Lidl haar deuren weer openen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer