Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na verkeersruzie in Dordrecht; politie doet onderzoek

0

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagavond 5 juli 2024 twee mannen aangehouden in Dordrecht. In de loop van de avond vond er een ruzie plaats tussen de inzittenden van twee auto’s op de snelweg. De ruziënden partijen volgden elkaar en kwamen uiteindelijk tot stilstand op de Thorbeckeweg in Dordrecht.

Hier ging de ruzie over in een vechtpartij, werd de ruit van één van de voertuigen ingeslagen en werd één van de betrokkenen mishandeld. De 34-jarige man uit Ridderkerk raakte gewond en moest door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden vervoerd voor behandeling. Twee mannen van 19 en 21 jaar uit Gouda zijn door de politie aangehouden als verdachten. De politie is een onderzoek gestart, verhoort de betrokkenen en spreekt met getuigen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer