Tiplijn: 06-19541384

Beschonken man wordt aangehouden na aanrijding Brug over de Noord Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandag 1 juli 2024 een 30-jarige man uit Papendrecht aangehouden, die veel te veel alcohol had gedronken en betrokken was bij een aanrijding bij de Brug over de Noord. De botsing vond rond 08.30 uur plaats. Er raakte niemand gewond. Toen de politie bij de betrokkenen een blaastest afnam, bleek één automobilist alcohol te hebben genuttigd. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. Daar bleek uit een ademanalyse dat de man 3,4 keer meer alcohol had genuttigd dan is toegestaan. Het rijbewijs van de alcomobilist is ingenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer