Tiplijn: 06-19541384

Brandweer ingezet voor woningbrand in Spijk

0

SPIJK – In een woning in Spijk, in de gemeente West Betuwe, is zondagavond even voor 19.30 uur een kleine brand ontstaan. De brandweer van het nabijgelegen Gorinchem kwam met spoed ter plaatse. Brandweerlieden hebben onderzoek gedaan in de buurt van een meterkast. Mogelijk gaat het om kortsluiting.

Ook bij de woningen naast de getroffen woning zijn voor de zekerheid metingen gedaan, om uit te sluiten dat er bijvoorbeeld koolmonoxide vrijgekomen zou zijn. Dit bleek niet het geval. Een onderzoeksteam van de brandweer gaat nog aanvullend onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer