Tiplijn: 06-19541384

Stank in Alblasserdam door brand in recreatiegebied Lammetjeswiel

0

ALBLASSERDAM – In recreatiegebied Lammetjeswiel in Alblasserdam is vrijdagmiddag 28 juni 2024 brand ontstaan. Volgens een getuige waren spelende kinderen de oorzaak van de brand, maar hadden zij niet verwacht dat het vuur zich zo snel zou uitbreiden. Onder meer gemaaid gras had vlam gevat. Uiteindelijk werd de brandweer gebeld om het vuur te komen doven. Een buurtbewoner opende een toegangshek voor de brandweer, waarna de vrijwilligers door konden rijden naar het vuur.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam langere tijd veel rook vrij. Door de wind was dit goed waarneembaar in delen van Alblasserdam. De mensen op de foto’s zijn toeschouwers en hebben de brand niet veroorzaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer