Tiplijn: 06-19541384

Politie vraagt pleziervaarders op rivier te zoeken naar vermiste Yoran Krol (16)

0

GORINCHEM – De politie roept pleziervaarders op om mee te zoeken naar de 16-jarige Yoran Krol die sinds december 2023 wordt vermist. De fiets van de tiener uit Sleeuwijk werd in de nacht van 24 op 24 december aangetroffen op de Merwedebrug bij Gorinchem, wat doet vermoeden dat de jongen in de rivier terecht is gekomen. Later is de jas van Yoran gevonden in het water bij Papendrecht.

Met het zomerseizoen in volle gang en veel mensen op het water, hoopt de politie dat pleziervaarders extra alert zullen zijn. De politie heeft enkele tips opgesteld voor de pleziervaarders. “Let goed op verdachte situaties of objecten in het water. Elke waarneming, hoe klein ook, kan van belang zijn. Als je iets verdachts ziet, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Beschrijf duidelijk wat je hebt gezien en geef je locatie door. Denk daarbij wel aan je veiligheid. Blijf in de gebieden waar je bekend bent en let op anderen in en op het water. Jouw veiligheid staat voorop,” aldus de politie van Dordrecht.

Deze week gaven diverse recreanten op het water al gehoor aan de oproep en werd er door diverse waterscooteraars gezocht rondom de Merwedebrug bij Gorinchem en langs de oevers van de rivier bij Papendrecht en Alblasserdam. Er werden enkele plastic tassen uit het water gehaald en er werden twee handschoenen gevonden. Voor zover bekend zijn de vondsten niet te linken aan Yoran.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer