Tiplijn: 06-19541384

Hoopje kleding aangetroffen bij Slingelandse Plassen; brandweerduikers opgeroepen

0

GOUDRIAAN – De brandweer is met meerdere duikteams uitgerukt naar de Slingelandse plassen. Bij het natuur- en recreatiegebied aan De Hoogt in Goudriaan is vrijdagochtend 28 juni een hoopje kleding aangetroffen. Daarop zijn meerdere duikteams van de brandweer, politie en een ambulance uit voorzorg ter plaatse te gaan. Ook een team van brandweer Rotterdam met een onderwaterdrone werd opgeroepen.

Nog voordat de duikers het water in gingen, bleek er geen fiets of auto van een eventuele drenkeling in de buurt te staan. Toen duidelijk werd dat er ook geen vermissing is gemeld en de kleding al anderhalve dag bij het water ligt, is het incident afgeschaald en zijn de hulpdiensten retour gegaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer