Tiplijn: 06-19541384

Fietsster botst tegen spiegel van taxibus in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Concordiaweg in Gorinchem heeft donderdagmiddag 27 juni 2024 een aanrijding plaatsgevonden. Vanwege het warme weer werd de Concordiabrug gekoeld met water. Hierdoor lag op het wegdek van de brug een plas water. Een vrouw fietste rond 17.40 uur op de brug en wilde om de waterplas heen rijden. De vrouw botste daarbij tegen de spiegel van een langsrijdende taxibus en kwam ten val. Politie en een ambulance waren snel ter plaatse voor hulp. De fietsster is door ambulancepersoneel gecontroleerd. De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer