Tiplijn: 06-19541384

Verdachten (73 en 47) dodelijke steekpartij Dordrecht heengezonden; derde verdachte (17) nog vast

0

DORDRECHT – Twee van de drie aangehouden verdachten voor de dodelijke steekpartij in Dordrecht afgelopen zondag, zijn weer vrijgelaten. Zondag 23 juni overleed ‘s nachts bij een steekincident aan de Wijnstraat in Dordrecht een 19-jarige man. Een 17-jarige verdachte uit Dordrecht is zondagochtend aangehouden en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Ook een man van 47 jaar en een 73-jarige vrouw uit Dordrecht werden zondagochtend aangehouden, volgens RTV Rijnmond de vader en oma van de 17-jarige verdachte. Maandag werd de 73-jarige vrouw heengezonden. Dinsdag werd ook de 47-jarige man heengezonden. Hun rol in het incident wordt nog wel nader onderzocht. De 17-jarige verdachte zit nog vast en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer