Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus verwoest door brand op viaduct N3 Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Op de N3 bij Papendrecht, op het viaduct over de Burgemeester Keijzerweg, is dinsdagmiddag 25 juni een bestelbus volledig door brand verwoest. De bestelbus vloog even voor 15.30 uur in brand op de vluchtstrook, op de rijbaan richting de A15. Binnen korte tijd was er een grote vlammenzee zichtbaar en stond het voertuig volledig in brand. De rijbaan van de N3 werd volledig afgesloten en de brandweer schaalde op naar middelbrand, om de brand te bestrijden.

Toen de brand geblust was bleek van de bestelbus weinig meer over. Ook is er schade aan het geluidsscherm ontstaan. Een bergingsbedrijf zal het voertuig afvoeren. De rijbaan vanuit Dordrecht richting de A15 is voorbij de afrit Papendrecht nog deels afgesloten. Er zullen reparatiewerkzaamheden plaats moeten vinden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer