Tiplijn: 06-19541384

Beelden van gewelddadige beroving jongen (16) in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft beelden gedeeld van een gewelddadige beroving van een 16-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht op 13 april 2024. De jongen denkt na een avondje met vrienden rustig naar huis te kunnen fietsen, wanneer twee mannen op een scooter het jeugdige slachtoffer dwingen te stoppen. Vervolgens beroven ze hem, waarbij hij onderuit wordt geschopt, zijn telefoon moet inleveren en zijn jas en shirt uit doen.

Het incident gebeurd op zaterdag 13 april rond 00.15 uur. De jongen fietst over de Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht als hij door de twee jongens op een scooter wordt klemgereden. Na de gewelddadige beroving rijden de daders weg via de Ambachtsezoom. Het is dan ongeveer 00.30 uur.

Op camerabeelden is te zien dat het gaat om twee jongemannen met een lichte huidskleur. De ene heeft weliswaar een bivakmuts op, maar daar komt bruin krullend haar onder vandaan. Hij is ongeveer 1 meter 90 lang en hij heeft een slank postuur. De andere dader is ongeveer even lang en hij heeft hetzelfde postuur, maar heeft lichtblond haar.

De politie komt graag in contact met mensen die de overvallers herkennen. Wie meer info heeft, kan bellen met 0800-6070, of anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem (0800-0700).

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer