Tiplijn: 06-19541384

Mogelijk drenkeling in recreatieplas Hoornaar; hulpdiensten massaal uitgerukt

0

HOORNAAR – Hulpdiensten zijn op zoek naar een mogelijke drenkeling in recreatieplas De Donk in Hoornaar. Een vrouw zou in de zwemplas rond 11.15 uur een persoon hebben zien zwaaien en vervolgens onder water zien verdwijnen. De brandweer is met meerdere duikteams en een onderwaterdrone uitgerukt.

Veel hulpverleners zijn ter plaatse. Er is opgeschaald naar ‘groot water ongeval’ en er wordt gezocht naar de drenkeling. Personeel van een traumahelikopter en ambulances staan paraat. Een politiehelikopter zoekt vanuit de lucht mee in het natuurbad.

Update: Na zo’n twee uur zoeken zijn de hulpdiensten de zoektocht gestaakt. Er is geen drenkeling aangetroffen. De recreatieplas zal tot vrijdagochtend 8.00 uur afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer