Tiplijn: 06-19541384

Auto te water bij botsing op Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland

0

OUD-ALBLAS – Op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland, ter hoogte van de Geerweg naar Bleskensgraaf, zijn donderdagmiddag 13 juni 2024 twee personenauto’s op elkaar gebotst. Eén van de auto’s kwam daarna in een sloot terecht. De andere auto tolde tegen een aanhanger van een tegenligger en kwam midden op de weg tot stilstand. Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder van de achterste auto te laat doorhad dat de automobiliste voor hem stilstond om af te slaan naar de Geerweg. De man botste zonder te remmen tegen de achterkant van zijn voorligger.
Een ambulance, die onderweg was naar Sliedrecht, kwam toevallig precies voorbij toen het gebeurde. Besloten werd de bestuurders na te kijken. De bestuurder van de rammende auto, is per ambulance meegenomen. De vrouw uit de rode auto hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De mannen uit de bedrijfswagen met aanhangwagen, werkzaam voor Molenlanden, schoten direct te hulp en hebben onder meer het verkeer geregeld. Hun aanhanger is aan de zijkant beschadigd geraakt.

Een bergingsbedrijf heeft de auto’s, die allebei total loss zijn geraakt, van de weg en uit de sloot gehaald en afgevoerd.

De kruising met de Geerweg is inmiddels berucht vanwege de ongevallen. Eerder dit jaar ging het al minstens vier keer eerder mis. In januari raakte een vrouw er gewond bij een kop-staartbotsing. In maart raakte een brommerrijder ernstig gewond, nadat hij op de kruising in botsing kwam met een auto en in april raakte een vrouw ernstig gewond, nadat zij een taxibus op de kruising over het hoofd zag. Voor het leven van de vrouw werd gevreesd, maar intussen is zij weer uit het ziekenhuis en nog herstellende van de aanrijding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer