Tiplijn: 06-19541384

Brandweer schaalt keukenbrand in Gorinchem op naar middelbrand

0

GORINCHEM – In een woning aan de Schimmelpennincklaan in Gorinchem is zondagmiddag 9 juni 2024 brand uitgebroken. De brand ontstond in de keuken van de woning. Buren zagen rond 14.50 uur rook uit de woning komen en waarschuwde hierop de hulpdiensten. De brandweer schaalde al snel op naar het sein middelbrand en kwam met diverse voertuigen ter plaatse.

De brand was snel onder controle. Wel liep de woning aanzienlijke schade op. Hoe de brand kon ontstaan is nog onbekend. Brandonderzoekers van de brandweer hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Stichting Salvage is ingeschakeld om de ontstane schade verder af te handelen. Er raakte niemand gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer